APLICĂ PENTRU UN JOB ÎN CENTRELE LOGISTICE

Aici vei găsi o echipă mereu în mișcare, care îți va oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a te integra rapid. Dacă ești acel om care are mereu ziua planificată bine, nu îți place să stai multe ore într-un singur loc și punctualitatea e printre punctele tale forte, atunci ești viitorul nostru coleg.

Iată ce îți oferim la PENNY

Aici vei găsi spirit de echipă, încredere, responsabilitate și stabilitate. Știm că atunci când ești mulțumit, vii cu drag la lucru. De aceea, la PENNY vor exista întotdeauna posibilități de dezvoltare pentru angajații motivați și dornici să învețe.


Cum aplic

Poziții disponibile în centrele logistice

Cu ajutorul colegilor din centrele de logistică reușim să aprovizionăm magazinele din toată țara cu produse proaspete și de calitate, în fiecare zi

CUM APLIC?

Acum e mai simplu ca niciodată să aplici la job-ul pe care ți-l dorești. Urmează pașii și completează formularul cu datele solicitate, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

BENEFICII

Există multe motive pentru care merită să lucrezi la PENNY.
Aici poți vedea o parte dintre ele.

FAQs

Aici găsești răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Cum aplic?

Toate locurile de muncă disponibile vor fi afișate aici pe site. Tot ce ai de făcur e să selectezi opțiunile tale din câmpurile disponibile, să completezi formularul și sa încarci CV-ul. Dacă ești eligibil, noi te contactăm în cel mai scurt timp.

Cum știu dacă mai este de actualitate locul de muncă de care sunt interesat?

Pozițiile care apar pe site sunt disponibile. În momentul în care o poziție este ocupată nu se va mai regăsi în cadrul website-ului.

Ce documente trebuie să atașez atunci când aplic?

Atunci când aplici trebuie să completezi formularul și să încarci CV-ul.

Cum știu dacă CV-ul meu a ajuns la PENNY?

În momentul în care aplici, dacă ai completat toate câmpurile necesare și ai încărcat CV-ul, vei primi un mesaj de confirmare.

Care este termenul limită până la care pot aplica pentru un job?

Toate job-urile afișate pe site sunt disponibile și poți aplica oricând dacă acestea încă mai sunt prezente în pagina de job-uri.

Ar trebui să mai aplic dacă am fost respins în trecut?

Cu siguranță. Dacă respecți criteriile de eligibilitate pentru job-ul respectiv e nouă șansă să-l obții.

Cum funcționează procesul de selecție?

Odată ce aplici online, informațiile și CV-ul tău ajung la departamentul nostru de HR. Colegii noștri parcurg toate aplicațiile și selectează o listă de candidați care sunt chemați la un interviu. În urma interviului, este selectată ulterior persoana care se potrivește cel mai bine cerințelor job-ul respectiv.

COLEGII TĂI

Colegii din centrele de logistică sunt oameni pe care îi caracterizează responsabilitatea. Cu ajutorul lor putem aduce în magazine PENNY din toată țara produse proaspete, de calitate, unde și când este nevoie.