Termeni şi condiţii

1. Generalități

Acesta este website-ul oficial al SC REWE România SRL. Condițiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul www.penny.ro. În cazul în care nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a website-ului și a datelor cu caracter personal de către REWE România, vă rugăm să nu utilizați acest site. Accesul la prezentul site precum și folosirea lui este permisă numai în concordanță cu termenii și condițiile de mai jos și cu legea Statului Român.

 

2. Condițiile de utilizare a website-ului

Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea SC REWE România SRL. Conținutul site-ului www.penny.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a REWE România SRL. Materialele publicate și conținutul www.penny.ro pot fi utilizate numai în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

 

3. Date de înregistrare

S.C. REWE România SRL, cu sediul în Str. Bușteni, Nr. 7, Stefăneștii de Jos, 077175, este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/886/2005, având Codul Unic de Înregistare RO13348610. Capitalul social este în valoare de 38.656.600 RON.

 

4. Disponibilitatea produselor

Ofertele și recomandările referitoare la produse, postate pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil și pot să nu fie în mod obligatoriu valabile pentru toate magazinele PENNY. Prețurile afișate sunt informative și pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

 

5. Conținutul site-ului

Informația conținută în acest site are caracter general și a fost introdusă cu bună credință. SC REWE România SRL nu garantează că informațiile conținute în acest site sunt complete și exacte, și nu trebuie considerate ca fiind relevante în anumite situații. REWE România nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.penny.ro. REWE România nu este responsabilă de costurile și/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informațiilor din www.penny.ro. SC REWE România SRL nu poate fi făcută răspunzătoare pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală, sau pe cale de consecință) care poate decurge din accesul său folosința prezentului site. Fotografiile prezentate în secțiunile site-ului nu creează obligații contractuale. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de text sau prețuri. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. PENNY nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale www.penny.ro.

REWE România iși rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul www.penny.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate. REWE România nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe www.penny.ro. REWE România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.

 

6. Site-urile conexe

Site-ul www.penny.ro poate conține legături conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automată la diferite site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terți și sunt administrate de aceștia. SC REWE România SRL oferă doar posibilitatea accesării site-urilor conexe, neputând fi făcută răspunzătoare pentru vreun risc de orice natură, cu privire la conținutul acestor site-uri menționate mai sus. Nici o informație din aceste site-uri menționate mai sus nu a fost verificată sau garantată de SC REWE România SRL. Puteți reveni la site-ul www.penny.ro apăsând butonul “back” din browserul de Internet sau tastând adresa site-ului.

 

7. Schimbări în Termeni Legali

SC REWE România SRL își rezervă dreptul de a modifica ori de câte ori va considera necesar și în orice moment Termenii legali, dar depunând diligente în vederea informării, utilizatorilor acestui site cu privire la modificările intervenite.

 

8. Acord

Clientul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți acest site. Folosirea site-ul implică acordul dvs. expres cu privire la cele menționate în prezentul document, denumit generic „Termeni și condiții”.