TU EȘTI PE PRIMUL LOC

Oamenii sunt cele mai importante valori ale unei companii și doar investind în ei putem deveni mai buni. De aceea, îți punem la dispoziție o structură organizațională flexibilă, în care oamenii sunt în centrul atenției. În schimb, avem nevoie de energia, dedicarea și dorința ta de a învăța în permanență lucruri noi.

Iată ce îți oferim la PENNY!

Pentru că ne dorim să vii cu drag la muncă, găsim întotdeauna soluții pentru nevoile tale: programul flexibil, bonusurile de performanță, cardul de cumpărături cu extrabeneficii, diferite indemnizații pentru cele mai importante momente din viața ta și multe altele.


Cum aplic

BENEFICII

Există multe motive pentru care merită să lucrezi la PENNY.
Aici poți vedea o parte dintre ele.

DESPRE NOI

Succesul unei companii are la bază satisfacția angajaților săi. La PENNY credem cu tărie că povestea de succes a companiei nu ar fi putut deveni realitate fără să le oferim angajaților securitatea, apropierea și înțelegerea specifice unei familii. O familie în care sunt recompensați în mod corect și sustinuți în procesul de creștere și dezvoltare. Nevoia de securitate a locului de munca este pentru noi o condiție esențială pentru satisfacția angajaților. PENNY în România înseamnă peste 370 de magazine, 4 centre de logistică în localitățile Stefăneștii de Jos, Turda, Bacau și Filiași, și cel mai important, PENNY înseamnă o familie cu peste 6000 de oameni care își încep fiecare zi cu certitudinea că lucrează în locul potrivit.

DE CE PENNY?

În cadrul PENNY, ai posibilitatea să te dezvolți profesional într-un mediu de lucru dinamic și sigur. Structura noastră îți permite asta, oamenii din jurul tău sunt deschiși la asta, iar ambiția și dedicarea ta îți vor deschide calea spre succes. Suntem tineri, prietenoși, energici și mereu concentrați pe ceea ce contează: să facem lucrurile simplu și bine, să găsim împreună cele mai bune soluții. Credem că ți-ar plăcea la noi.

SIGURANȚĂ, CORECTITUDINE ȘI OPORTUNITĂȚI LA LOCUL DE MUNCĂ

COLEGII TĂI

Colegii tăi au experiențe de viață diferite, dar au în comun dorința de a-și face o carieră de care să fie mândrii. Indiferent de poziția pe care o au în cadrul companiei, vei regăsi la oamenii care lucrează aici spirit de echipă, sinceritate și dorința de a ajuta. Dar mai bine, îi lăsăm pe ei să îți povestească.

HAI SĂ NE CUNOAŞTEM

Dacă te-am convins să aplici pentru un job la PENNY, hai să ne cunoaștem!