TU EȘTI PE PRIMUL LOC

Oamenii sunt cele mai importante valori ale unei companii și doar investind în ei putem deveni mai buni. De aceea, îți punem la dispoziție o structură organizațională flexibilă, în care oamenii sunt în centrul atenției. În schimb, avem nevoie de energia, dedicarea și dorința ta de a învăța în permanență lucruri noi.

Iată ce îți oferim la PENNY!

Pentru că ne dorim să vii cu drag la muncă, găsim întotdeauna soluții pentru nevoile tale: programul flexibil, bonusurile de performanță, cardul de cumpărături cu extrabeneficii, diferite indemnizații pentru cele mai importante momente din viața ta și multe altele.


Cum aplic

BENEFICII

Există multe motive pentru care merită să lucrezi la PENNY.
Aici poți vedea o parte dintre ele.

DESPRE NOI

PENNY face parte din grupul REWE, a cărui viziune este: Împreună pentru o viață mai bună. Asta facem și la PENNY România, ne unim forțele, cunoștințele și experiența pentru a le oferi clienților noștri din toată țara tot ce e mai bun, tot ce le place. De aici vine și sloganul PENNY – Știe ce ne place. Acum că ne cunoaștem mai bine, îți spunem că avem deschise peste 250 de magazine și nu ne oprim aici. Echipa noastră are peste 4800 de angajați și întreaga rețea este aprovozionată de trei centre de logistică situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău.

DE CE PENNY?

În cadrul PENNY, ai posibilitatea să te dezvolți profesional într-un mediu de lucru dinamic și sigur. Structura noastră îți permite asta, oamenii din jurul tău sunt deschiși la asta, iar ambiția și dedicarea ta îți vor deschide calea spre succes. Suntem tineri, prietenoși, energici și mereu concentrați pe ceea ce contează: să facem lucrurile simplu și bine, să găsim împreună cele mai bune soluții. Credem că ți-ar plăcea la noi.

SIGURANȚĂ, CORECTITUDINE ȘI OPORTUNITĂȚI LA LOCUL DE MUNCĂ

COLEGII TĂI

Colegii tăi au experiențe de viață diferite, dar au în comun dorința de a-și face o carieră de care să fie mândrii. Indiferent de poziția pe care o au în cadrul companiei, vei regăsi la oamenii care lucrează aici spirit de echipă, sinceritate și dorința de a ajuta. Dar mai bine, îi lăsăm pe ei să îți povestească.

HAI SĂ NE CUNOAŞTEM

Dacă te-am convins să aplici pentru un job la PENNY, hai să ne cunoaștem!