Programul de stagiatură

⦿ REWE România desfășoară un PROGRAM de TRAINEE (stagiatură) pluridisciplinar, ce se adresează proaspeților absolvenți de studii superioare. Prin intermediul programului, candidații selectionați beneficiază de o înțelegere profundă și cuprinzătoare a structurilor organizației și proceselor pe care aceasta le derulează.

Candidații selectionați pentru a lua parte la acest program vor avea pe durata celor 12 luni, statut de angajați, beneficiind de contract de muncă pe perioadă determinată și retribuire salarială.

Programul de trainee se poate desfășura într-un singur departament pe parcursul anului, sau în patru departamente.

La finalul programului de trainee cei ale căror calități îi vor putea recomanda, vor avea șansa de a prelua o poziție în cadrul companiei.

Pachetul tău de beneficii include:
- Salariu atractiv plus bonus de performanță;
- Asigurare medicală privată;
- Tichete de masă;
- Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
- Zile suplimentare pentru concediu de odihnă;
- Training pentru dezvoltare profesională.

Suntem tineri, prietenoși, energici și corecți. Ne concentrăm eforturile pentru ceea ce contează - simplu și rapid. Impunem tendințele în discount, așadar, fiecare idee contează. Toate departamentele funcționează ca o mare echipă, împărtășind aceeași cultură organizațională, aceleași valori și obiective.


⦿ Programul international de stagiatura in management, International Management Trainee, se bazează pe principiul de a cunoaște afacerea de retail de la zero și de a obține o perspectivă largă și impresie a Grupului. Trecând prin diferitele faze și domenii de activitate, în cadrul acestui program stagiarul primește o pregatire generalistă, în timp ce cunoaște Grupul cu entitățile naționale și internaționale, dar și cu structura sa în ansamblu.

Scopul este de a dezvolta cunoştiintele stagiarilor la nivelul extins REWE-International („Retail International”). În acest scop, participantii sunt detasati in departamente cu diferite arii de specializate și magazine parte ale retelei REWE, atât din țară, cât și din străinătate. După finalizarea programului de pregatire, stagiarii sunt integrati in echipa Rewe in cadrul unui rol care sa le poata exploata adevaratul potential.
Cu programul nostru internațional de 16 luni de stagiar in management, oferim oportunitatea de a învăța ce înseamnă retail de la zero și de a prelua sarcini responsabile și interesante in cadrul REWE International. Pe parcursul programului veți obține informații complete despre compania noastră, veți construi o rețea internațională, veți participa activ la activitatea noastră de bază lucrand la proiecte solicitante.